Pomeni electorale – Biserica

Diverse 11 Comentarii

În articolul de ieri mă întrebam până unde pot merge aleșii noștri cu pomenile electorale, dar la nici 24 de ore distanță am aflat răspunsul. Mai bine de atât nici că se putea, au mai țintit încă o categorie de votanți spălați pe creiere. Și uite așa, cu pași mărunți, campania electorală se apropie și pomenele continuă, păcat că sunt fără parastas.

Guvernul a alocat suma de 2 milioane lei pentru construirea Catedralei „Sf. Filofteia“ din Curtea de Argeş, prin suplimentarea bugetului Secretariatului de Stat pentru Culte din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Executivului.

Citeste mai mult: adev.ro/nbr1do

Spitale avem, doctori fără bacalaureat vom avea, investiții în biserici mai trebuia făcute – în rest avem de toate.

biserica

biserica

11 Comentarii - “Pomeni electorale – Biserica”

  1. ice4you

    Ai uitat de circ … de asta avem din plin si gratis! Cu pita stam mai rau … da s’a gandit Tonta sa mai puna ceva la pensii … din ianuarie … daca se voteaza cum trebuie! 😉

    Răspunde
  2. Moga Florin

    Eu tot încerc să înţeleg de ce într-un stat laic plătim toţi pentru construirea de biserici. Da, fiecare să aibă opţiunea de a se închina cui vrea şi să îi fie respectat dreptul ăsta. Dar e nasol când plătim toţi pentru ridicarea de catedrale.

    Răspunde
    • Stefan

      E foarte tristă treabă. Banii din bugetul țării, care și așa sunt foarte puțin, în loc să fie folosiți pentru pe lucruri de interes național, aleșii decid că ar fi bine să mai construiască o biserică. Dacă și-n ziua de azi educația ar începe de la biserica, eu unul aș total de acord, dar având în vedere că nu e așa, atunci nu văd de ce am băga bani în lăcașele de cult. Treaba cu credința și bla bla bla e doar o spălare pe mâini pentru că ei știu că preoții pot influența soarta alegerilor.

    • Stefan

      Da, numai vezi tu că mâine începe școala, iar cei de clasa I și a-2-a nu au manuale. Cu 2 milioane de lei, cred că se putea face ceva mai folositor decât o biserică. Cred că educația are prioritate, chiar și înaintea Bisericii.

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Electorale -> traducere libera: praf in ochii alegatorilor, ep.2 | IceWorld|Deuterium core

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!