Dezbaterea electorală despre mama soacră

Diverse 4 Comentarii

Nu cred că a fost vreun român care să nu fii văzut aseară dezbaterea electorală dintre Ponta și Iohannis. Toți am vrut să vedem o confruntare directă între cei doi, întrei ideile și minciunile fiecăruia dintre ei, dar numai asta nu am avut. S-a vorbit despre orice și mai puțin despre subiecte importante. Până și soacra lui Iohannis a fost mai interesantă decât viziunea lor de despre România. Nu știu vouă ce vă spune acesta, dar mie asta îmi spune un singur lucru – că-i merităm. Dacă din ăștia 20 de milioane nu am găsit ceva mai bun, atunci să să ne mulțumim cu ce primim.

Dezbatere electorală despre mama soacră

Dezbatere electorală despre mama soacră

In dezbaterea de aseară, în cazul lui Iohannis, eu am văzut un viitor președinte care într-adevăr nu avea cifrele la el, dar care vorbea fără niciun fel de ajutor auxiliar. Categoric se putea mai bine de atât. Din păcate nu pot spune asta și despre Ponta, care toată emisiunea s-a fâstâcit printre foi și arunca cifre în discuție ca să lase impresia că el e mai tare.

Omul e jalnic, mie ca cetățean mi-a dovedit aseară două lucruri că în calitate de premier omul nu habar nu are ce face, vorbește doar din ce-i scriu alții pe foi, el e doar cu papagalul. Al doilea lucru pe care mi l-a dovedit este că nu e deloc original, nici măcar atunci când se vrea a fi șmecher. A venit cu replici de doi lei copiate de la Băsescu, vedeți faza cu adusul banilor la buget. Exact cum a spălat Băsescu pe jos, cu el și cu aia de la finanțe, asta a încercat să facă el aseară. Penibil! Măcar dacă-i ieșea. Ca să nu mai zic că asta, pentru mine, asta l-a detronat până și din funcția de copiator suprem. Iar faza cu Biblia mi-a dovedit că omul poate întrece orice limită a penibilului.

Per total, discuția de aseară a fost mai degrabă în dezavantajul amândurora, fiecare a comis-o în felul său. A fost un prim pas în care fiecare dintre ei ne-a dovedit cât de nepregătit. Iar în plus, Ponta ne-a dovedit încă odată că votul nu e un drept fundamental, ci este o lozincă! Indiferent de conjunctură în care se afla, așa ceva nu trebuia să-i iasă pe gură! Candidează la președinție, nu la primăria de la Cucuieții din deal.

Închei acest subiect prin a preciza un lucru: NICIUNUL dintre cei doi candidați la președinție nu este pe placul meu, țara asta merită mult mai mult decât atât. Dintre un mincinos versat și cu papagalul mare, prefer să aleg un ardelean cu vorbă apăsată, nu doar pentru că-mi inspiră mai multă încredere și că vorbește mai puțin, dar faptele sale spun mai mult decât poate zice primul într-o mie de ani.

Prefer să aleg un om care a stat în banca lui, a tăcut și a făcut, decât să aleg un om care în 2 ani și jumătate de mandat nu m-a convins decât că nu știe nici măcar să mintă frumos. Indiferent de apartenența lui politică, omul ăsta nu va primi vreodată votul meu și cu atât mai mult acum când se află la conducerea unui partid care exportă baroni pe bandă rulantă.

sursa foto: http://www.hotnews.ro/

4 Comentarii - “Dezbaterea electorală despre mama soacră”

  1. Alex

    Asta nu se poate numi dezbatere electorala , poate barfa electorala . Dupa ce pleaca musafirul mai raman putin cu gazda sa barfesc in continuare… Urat!

    Răspunde
    • Stefan

      Sincer, mi-a plăcut. Parcă mă uitam la un film american despre alegerea președintelui elevilor sau cum s-o numi la ei. Doar acolo mai vezi candidați care vin cu cartonașe și își spun replicile de pe cartonașe. =))

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!